top of page

Bierproef
dinner

Met ons assortiment van meer dan 150 speciaalbieren zijn we ook de perfecte plek voor een bierproef dinner. Dit kan zowel besproken worden als avond of middag activiteit.

Doordat we u ook voorzien van de nodige bierkennis en informatie over de proefbieren moet u wel een aantal uren uittrekken voor het bierproefdinner. 

Dit arrangement is te boeken vanaf 8 personen.

Hoe gaan we van start?

U word ontvangen met u gezelschap met koffie, thee of cappucino en daarna gaat het bierproeven van start. De eerste ronde serveren we 2 proefbieren per persoon. Deze worden geserveerd met hapjesplanken, met zowel warme als koude hapjes en brood.

2

Het diner

Als de eerste ronde erop zit word dit gevolgd door de diner ronde. Hier kiest iedereen een burger van onze kaart en een full size speciaalbier naar keuze. Alle burgers kunnen gekozen worden

3

De after dinner ronde

Na het diner, kan er natuurlijk niks anders volgen dan een heerlijke kaasplank. Tijdens deze ronde serveren we een luxe kaasplank, met brood & 2 proefbieren per persoon. 

4

Een zoetje om het af te sluiten

Als laatste ronde serveren we een 'grand dessert' plank. Hierop zullen verschillende zoete nagerechten aanwezig zijn en dit word geserveerd met één proefglas van een dessertbier per persoon.

5

Kosten

De kosten voor een bierproefdinner zijn 52,50 p.p.

IMG_0504.heic

Bierproef dinner aanvragen?

Meer informatie en reserveren voor een bierproefdinner kan telefonisch via: 076-5971141 of op de mail via info@hetwapenvanzundert.nl

bottom of page